Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over De Commissie is van oordeel dat de in de overwegingen 11 tot en met 14 bedoelde maatregelen niet in overeenstemming zijn met de in de mededeling van de Commissie vastgestelde criteria.

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De Commissie is van oordeel dat de in de overwegingen 11 tot en met 14 bedoelde maatregelen niet in overeenstemming zijn met de in de mededeling van de Commissie vastgestelde criteria.
Laatste bedrijfsnieuws over De Commissie is van oordeel dat de in de overwegingen 11 tot en met 14 bedoelde maatregelen niet in overeenstemming zijn met de in de mededeling van de Commissie vastgestelde criteria.

Met de snelle ontwikkeling van de internettechnologie en de voortdurende versnelling van de digitale transformatie worden de marktvooruitzichten van de logistieke sector steeds veelbelovender.
Uitbreiding. In de toekomstige ontwikkeling zullen de marktvooruitzichten van de logistieke industrie geconfronteerd worden met de volgende uitdagingen en kansen.
1、 Uitdagingsanalyse
Met de voortdurende verdieping van de economische globalisering worden de omvang en de frequentie van de wereldhandel voortdurend uitgebreid.
De concurrentie zal steeds heviger worden en de verschillende logistieke bedrijven zullen meer druk ondervinden op het gebied van producten, diensten en prijzen.
Bovendien zullen milieubescherming en energiebesparing ook een belangrijke uitdaging voor de logistieke industrie worden.
Groene logistiek ", waarbij logistieke bedrijven zich moeten verbeteren op het gebied van transportmethoden, logistieke apparatuur, verpakkingsmaterialen en andere aspecten
Normen voor milieubescherming en energiebesparing.
2、 Kansenanalyse
Met de voortdurende uitbreiding van de wereldhandel zal de markt van de logistieke industrie in de komende decennia in de lijn staan met de ontwikkeling van de logistieke industrie.
Vooral in de afgelopen jaren, met de toenemende populariteit en verbetering van de expressbezorging, logistieke en distributiediensten, is het mogelijk om de uitbreiding van de luchthaven te bevorderen.de logistieke sector
De Commissie is van mening dat de Europese Unie een belangrijke rol moet spelen bij het bevorderen van de werkgelegenheid en de werkgelegenheid.
Door automatisering en digitale transformatie kunnen logistieke ondernemingen de leveringsdoeltreffendheid verbeteren en de arbeidskosten verlagen, waardoor
Het verminderen van de totale kosten, het helpen van ondernemingen om de kwaliteit van de dienstverlening beter te verbeteren en de behoeften van de klant te vervullen.
3、 Ontwikkelingstendensen
Met de snelle ontwikkeling van de technologie en de versnelling van de digitale transformatie zal de toekomstige logistieke industrie de neiging hebben naar intelligentie, digitalisering
De richting van de automatisering: Logistieke bedrijven moeten actief reageren en de verbetering van hun eigen capaciteiten versnellen om de toekomstige concurrentie en kansen op de markt te kunnen aanpakken
De Commissie is van mening dat de Europese Unie een belangrijke rol moet spelen bij de verbetering van de kwaliteit van de logistieke dienstverlening, het gebruik van geavanceerde logistieke apparatuur en de bevordering van de digitalisering, intelligentie en automatisering van de operationele processen.
De marktvraag diepgaand onderzoeken en de gedifferentieerde diensten voortdurend upgraden.
De markt bedienen en uitbreiden, de communicatie en interactie met klanten versterken en voortdurend de eigen ontwikkeling bevorderen om een leidende positie op de markt te verwerven.

Bartijd : 2023-11-14 13:46:15 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou Enfei International Supply Chain Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Sophie Chen

Tel.: +8613422141708

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)